Over L&L
Overzicht (home)

Uitgebreid pakket

L&L biedt een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van tekst, content en aanvullende ondersteuning. Hiervan kunt u modulair gebruik maken. U bepaalt simpelweg zelf wat uw eigen medewerkers voor hun rekening nemen en wat u aan ons overlaat. Het spreekt vanzelf dat wij ook graag samenwerken met door u aan te wijzen derden, zoals websitebouwers of reclame-, p.r.- , design- en onlinebu-reaus.

Digitaal en print

Communiceren gebeurt tegenwoordig in toenemende mate in elek-tronische vorm, met name via websites en digitale nieuws-brieven. Dat stelt in veel gevallen speciale eisen aan de gebruikte teksten. Kort en krachtig is meestal de norm. En vergeet de vindbaarheid via zoekmachines niet! Maar ook het aloude drukwerk (brochures, folders, leaflets, bladadverten-ties enz.) is nog springlevend. Temidden van alle elek-tronische communicatie kan goed drukwerk een welkom rustpunt vormen. Verder wordt nog veelvuldig gebruik gemaakt van advertenties in allerlei bladen. Onverschillig voor welk doel u goede teksten nodig heeft, bij L&L bent u aan het juiste adres!

Complete bladen en boeken

Een heldere nieuwsbrief, schitterend magazine, representatief jaarverslag of uitgebreid (gedenk)boek, L&L neemt graag de zorg voor uw project volledig van u over. Van de teksten tot en met het digitaal publiceren of drukken en verzenden. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

En veel meer...

L&L kan u van dienst zijn op vrijwel elk met tekst en content verwant terrein. Zo kunt u - naast het redigeren of schrijven van teksten voor websites, (elektronische) nieuwsbrieven en allerhande drukwerk - ook bij ons terecht voor o.a.:

 

- Persberichten

   Uw boodschap journalistiek gebracht.

 

- Ghostwriting

   Speeches waarmee u eer inlegt.

 

- Brieven

   Brieven die aandacht krijgen.

 

- E-mail nieuwsbrieven

   Onderscheid door originaliteit.

 

- Journalistieke producties

   Laat de juiste indruk achter.

 

- Websitescans

   Uw website nóg beter.

 

- Websitemonitoring

   Zo nodig schudden wij u wakker.

 

- Contentonderhoud

   Zonder moeite uw website steeds up-to-date.

 

- Websitetestimonials

   Wij laten uw relaties over u vertellen.

 

 

 

speciale

opdrachten

Speciale opdrachten
LAGERWAARD     &         LAGERWAARD                      senior redactiebureau
Contact
Woord
VOOR WAT
KLIK hier.
KLIK hier voor meer informatie.

TOP

En veel meer
Speciale opdrachten
COACHING