Overzicht (home)

Woordwegwijzers

Zonder woorden geen verhaal. Wil uw verhaal echter goed tot de lezer doordringen, dan dienen wel de juiste woorden op de juiste manier te worden gebruikt. Dat is minder eenvoudig dan het lijkt. Want communicatief schrijven is een vak. Maar geen nood. De woordkunstenaars van L&L wijzen u graag de weg!

 

Redigeren

U levert een definitieve tekst aan. L&L controleert deze niet alleen op taalkundige en stilistische juistheid, maar checkt ook of alles vlot leesbaar is.

Herschrijven

Herschrijven gaat een stap verder dan redigeren. U levert een complete voorlopige tekst aan. L&L herschrijft deze zodanig, dat uw verhaal taalkundig correct, stilistisch kloppend én vlot leesbaar is. Zo komen uw bedoelingen optimaal aan bij uw lezers.

Creatief schrijven

Natuurlijk kunt u het schrijven van uw teksten volledig aan L&L overlaten. Op basis van uw briefing en de benodigde input geven wij perfect inhoud aan wat u wilt overbrengen. Op een oorspronkelijke manier, dus zonder gebruik van de gemeenplaat- sen die vooral in de wervende teksten van ‘broodschrijvers’ maar al te vaak worden aangetroffen. Desgewenst verzamelen wij de content door middel van (desk)research en/of interviews. Dat scheelt u tijd en staat garant voor het beste resultaat.

 

Creatief vertalen

Wanneer u van Engelse, Duitse of Franse teksten Nederlands wilt laten maken, denkt u misschien in eerste instantie aan een vertaalbureau. Maar als het gaat om communicatieve teksten bent u beter af met L&L. Want de meeste vertalers zijn nu eenmaal geen communicatieve schrijvers. Wij zorgen ervoor dat uw lezers het juiste beeld krijgen. Dat is uiteraard belangrijker dan een letterlijke vertaling.

TOP

Over L&L
LAGERWAARD     &         LAGERWAARD                      senior redactiebureau
Contact
Woord
WOORD
COACHING